Στα 10 ευρώ όρισε τη γενική είσοδος και στο δεύτερο σερί εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή (20/03, 19:30) η ΠΑΕ Πλατανιάς.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 14 Μαρτίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H oμάδα μας, έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα απέναντι στη Βέροια, υποδέχεται τη Δευτέρα (20/3, 19:30) τον Ηρακλή στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, με στόχο μια ακόμα επικράτηση στο “σπίτι” της.

Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 10 ευρώ, ενώ η είσοδος για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 12 ετών είναι ελεύθερη.

Τα εισιτήρια προπωλούνται

Στα Χανιά, από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ” (Δημοκρατίας 57), από την Τρίτη 14/3 έως και το Σάββατο 18/3, καθώς και την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 20/3), τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από την Τρίτη 14/3 έως την Παρασκευή 17/3, καθώς και την ημέρα του αγώνα (Δευτέρα 20/3) και ώρες 10:00 έως 15:00.

Στα Περιβόλια, από τα εκδοτήρια του γηπέδου, την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα (20/3), από τις 17:30, έως την ώρα έναρξης της αναμέτρησης.

Οι παίκτες μας, όπως και η τεχνική ηγεσία, σας θέλουν στο πλευρό τους ώστε με την παρουσία σας και το χειροκρότημα σας να τους βοηθήσετε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν την πολύ καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι υποχρεωτική η επίδειξη δελτίου ταυτότητας και η αναγραφή του ΑΜΚΑ στο εισιτήριο. Επίσης η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων τονίζει ότι με την αγορά των εισιτηρίων από τα σημεία προπώλησης και το internet μέσω της ιστοσελίδας viva.gr, θα αποφύγουν τις ουρές και την καθυστέρηση στα εκδοτήρια του γηπέδου.