Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (13/3) το βράδυ, στο "Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο" στην πόλη της Κισάμου, η εκδήλωση παρουσίασης του διαφημιστικού τουριστικού σποτ για την Κίσαμο, το οποίο δημιούργησε ο γνωστός σκηνοθέτης Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Παράλληλα τονίστηκε η σημασία και η αξία της τουριστικής προβολής της Κισάμου, που αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τουριστικούς προορισμούς σε διεθνές επίπεδο.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης ήταν η πρώην Αντιδήμαρχος Κισσάμου στον τομέα τουρισμού και νυν πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Σταυρούλα Βαρουχάκη που ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους η Κίσαμος αποτελεί έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό. Μετά την προβολή του βίντεο, οι δημιουργοί του Θοδωρής Παπαδουλάκης και Γιώργος Πανταζής, στη σύντομη ομιλία τους, εξέφρασαν την άποψη ότι "η Κίσαμος αποτελεί πηγή έμπνευσης για κάθε καλλιτέχνη και ότι το βίντεο αυτό, που έγινε με την πρωτοβουλία και τη συνεργασία του Δήμου Κισάμου, μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία για να γίνουν περισσότερα πράγματα στην περιοχή, σε ότι αφορά το τουριστικό κομμάτι".

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης στάθηκε "στην προσπάθεια της Δημοτική Αρχής για διεύρυνση και συντονισμό της προσπάθειας, ώστε το τουριστικό προϊόν της Κισάμου να διαδοθεί και να γίνει ακόμα πιο ελκυστικό. Ούτως ή άλλως την τελευταία, σχεδόν, τριετία έχουν γίνει βήματα μπροστά, προς αυτή την κατεύθυνση". Παράλληλα, ο Δήμαρχος Κισσάμου ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που γέμισαν την αίθουσα εκδηλώσεων του "Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου", για την παρουσία τους στην εκδήλωση αυτή.

Την εκδήλωση έκλεισε με το δικό του χαιρετισμό, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου, κκ. Αμφιλόχιος, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης πραγματοποίησε ο συνεργάτης του Δήμου Κισσάμου, Βασίλης Φουντουλάκης.


Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Κισσάμου και η Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου και εμπλουτίστηκε από τις υπέροχες μελωδίες της Φιλαρμονικής μπάντας του Δήμου Κισσάμου και της Ιεράς Μητρόπολης Κισάμου και Σελίνου.