Από το ΚΕΚ Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Ένα νέο σεμινάριο, μοναδικό στο είδος του, διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ για να προετοιμάσει όσους θέλουν να εργαστούν επαγγελματικά σε μπαρ, ξενοδοχεία ή γενικότερα στο χώρο του τουρισμού.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει θεωρία και κυρίως πρακτική άσκηση, με σκοπό να βοηθήσει τους συμμετέχοντες ν’ αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις για νέες συνταγές, εργαλεία παρασκευής ποτών και καφέ αλλά και εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικές πωλήσεων.

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι εκπαιδευόμενοι θα είναι ικανοί ν’ αναλάβουν υπηρεσία σε θέση μπαρ ξενοδοχείων και άλλων αντιστοίχων επιχειρήσεων εστίασης.

Ενότητες σεμιναρίου:

Ποτογνωσία

Εργαλεία bar – ποτήρια

Τεχνικές ανάμιξης

Set up bar station, προετοιμασία bar

10 κλασικά cocktails

Speed bartending

Τεχνικές πωλήσεων, εξυπηρέτηση πελάτη

Βασικές γνώσεις κρασιού

Βασικές γνώσεις μπύρας

Βασικές γνώσεις καφέ (espresso, cappuccino)

Διάρκεια σεμιναρίου: 40 ώρες

Κόστος σεμιναρίου: 450€* ανά συμμετοχή

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: Σε ανέργους, σε ομαδικές εγγραφές άνω των τριών ατόμων και σε όσους καταβάλουν τουλάχιστον 50% της συμμετοχής, τρεις εβδομάδες πριν από την έναρξη του σεμιναρίου.

*Οι εκπτώσεις δεν παρέχονται αθροιστικά.

*Παρέχεται και η δυνατότητα εξόφλησης σε δόσεις

Χρόνος διεξαγωγής: Δευτέρα 20/03 έως Παρασκευή 24/03. Ώρες: 09:00πμ-17:00μμ.

Χώρος υλοποίησης: Ικάρου και Αρχιμήδους 1, Ν. Αλικαρνασσός

Εισηγητής: Γιώργος Δενδράκης, απόφοιτος της σχολής «Shaker Bar School» του Λονδίνου, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων cocktail και γευσιγνωσίας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο όπως Νέα Ορλεάνη, Παρίσι, Βερολίνο κτλ. Επίσης, έχει διακριθεί για τις γνώσεις του σχετικά με το bar – και το cocktail ειδικότερα – σε πολλούς πανελλήνιους αλλά και διεθνείς διαγωνισμούς.

Πληροφορίες: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – Κορωναίου 9, τηλ. 2810-302730, φαξ 2810-227189, info@katartisi.gr από 08:00 έως 15:00 και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook