Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει μονοήμερη ορειβατική εξόρμηση, για να πραγματοποιήσει πεζοπορία στην διαδρομή Λάκκοι – Φαράγγι Βρυσί – Ζούρβα στην επαρχία Κυδωνίας, την Κυριακή 19 Μαρτίου 2017. 

Η πεζοπορία θα ξεκινήσει από την πλατεία στην τοποθεσία Σελί του όμορφου ορεινού χωριού Λάκκοι Κυδωνίας και είναι στην αρχή κατηφορική σε καλογραμμένο μονοπάτι, ενώ στην συνέχεια θα γίνει ανηφορική στις πλαγιές και στην κοίτη του φαραγγιού, πάλι σε μονοπάτι, το οποίο θέλει προσοχή, γιατί είναι κατεστραμμένο σε πολλά σημεία. Οι συμμετέχοντες στην εξόρμηση αυτή θα γνωρίσουν τα μονοπάτια της περιοχής του άγριου αυτού φαραγγιού, που καταλήγει στη θέση Βρυσί, όπου βρίσκονται οι ομώνυμες πηγές μέσα στο σπήλαιο και θα απολαύσουν την χειμωνιάτικη φύση, μέσα στα πλατάνια και την πλούσια βλάστηση στη ρίζα της Μαδάρας, για να καταλήξουν από κατηφορικό μονοπάτι, στο μικρό χωριουδάκι της Ζούρβας.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής, ώρα 08:00 π.μ. κι επιστροφή το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr, μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 17/03. 
Αρχηγός της εξόρμησης είναι ο κ. Ιωάννης Φραντζεσκάκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook