«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη»

“Αλγεινή εντύπωση και θυμηδία προκαλούν τα όσα αναφέρονται στο δελτίο τύπου της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λασιθίου, σχετικά για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Άγιο Νικόλαο” αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Λασιθίου της ΝΔ.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει με τα εξής:
 
“Δυστυχώς, το πολιτικό βέρτιγκο που επικρατεί τελευταία στα στελέχη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έχει αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του και στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι. 
Αντί να απολογούνται, γιατί η κυβέρνησή τους με την άφρονα πολιτική της φόρτωσε στον ελληνικό λαό επιπλέον χρέος 80 δις ευρώ με το αχρείαστο 3ο μνημόνιο που επέβαλαν στον ελληνικό λαό, τολμούν με περίσσιο θράσος να συνεχίζουν να λαϊκίζουν. 
Αντί να σιωπούν, για την ανυπαρξία κυβερνητικής πολιτικής για τη μείωση των περιφερειακών ανισοτήτων και την ισόρροπη ανάπτυξη στις υποβαθμισμένες κυρίως περιοχές της χώρας, τολμούν να μιλούν για τη κάλυψη του ελλείμματος υποδομών στο Λασίθι.
Αφού όμως θέτουν ερωτήματα και ζητούν απαντήσεις ας μας απαντήσουν και στα παρακάτω:
Κατάργησαν με ένα νόμο και ένα άρθρο τα μνημόνια;
Επανέφεραν τον βασικό μισθό στα 751 ευρώ;
Έδωσαν την 13η σύνταξη και τον 13ο μισθό;
Επανέφεραν το αφορολόγητο στις 12.000 ευρώ;
Κατάργησαν τον ΕΝΦΙΑ;
Έκαναν την «νέα σεισάχθεια» για τα κόκκινα δάνεια;
Η απάντηση σε όλα αυτά είναι ΟΧΙ.
Σε ότι αφορά τον χαρακτηρισμό «τουρίστας» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη τους υπενθυμίζουμε, αφού προφανώς έχουν μνήμη χρυσόψαρου, ότι ο Τσίπρας στην τελευταία του επίσκεψη έμεινε λιγότερο χρόνο και είδε ελάχιστους ανθρώπους και φορείς του τόπου, οι οποίοι για να μπουν στον χώρο της ομιλίας του έπρεπε να είναι εγγεγραμμένοι σε «λίστα καλεσμένων».
Χωρίς αμφιβολία τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων τους έχουν φέρει μεγάλη σύγχυση. Εμείς το μόνο που έχουμε να τους πούμε είναι ότι «το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη».”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook