Η έλλειψη οικονομικής υπηρεσίας  αφήνει απλήρωτους τους εργαζόμενους στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Χανίων;

Στα «κάγκελα» βρίσκονται οι περίπου 200 εργαζόμενοι του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Χανίων αρχής γενομένης από τους πρώην εργαζόμενους δομών πρόνοιας της ΚΕΠΠΕΔΗΧ οι οποίοι από πέρυσι εντάχθηκαν στον ΔΟΚΟΙΠΠ.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Flashnews.gr, οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι έχουν να πληρωθούν από το καλοκαίρι του 2016, επιδόματα, τριετίες και αναδρομικά λόγω του ότι δεν υπάρχει οικονομική υπηρεσία στον ΔΟΚΟΙΠΠ που θα αναλάβει να διεκπεραιώσει τους υπηρεσιακούς τους φακέλους και να υπολογισθούν όλα τα παραπάνω, έτσι ώστε να τους καταβάλλονται μαζί με τον μηνιαίο μισθό.

Το μόνο που εισέπρατταν οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι μέχρι τώρα ήταν ο μηνιαίος μισθός με αποτέλεσμα να έχουν συσσωρευτεί πολλά οφειλόμενα τα οποία παραμένει άγνωστο το πότε θα καταβληθούν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, όπως είπε στο Flashnews.gr η πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων στον Δήμο Χανίων κα Αθηνά Γιαννουλάκη, η μια και μοναδική υπάλληλος που είχε απομείνει για να ασχολείται με την μισθοδοσία όλων των εργαζομένων στον ΔΟΚΟΙΠΠ σταμάτησε καθώς υπέστη υπερκόπωση και μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Έτσι προς το παρόν παραμένει άγνωστο το πώς θα γίνει η μισθοδοσία όλων – πλέον – των εργαζομένων, με αποτέλεσμα σήμερα οι εργαζόμενοι να ζητήσουν από τον Δήμαρχο Τάσο Βάμβουκα την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα.

Ένα πρόβλημα το οποίο είχε αναδείξει από τον περασμένο Σεπτέμβριο ο σύλλογος εργαζομένων στον Δήμο Χανίων πραγματοποιώντας συμβολική κατάληψη στα γραφεία του ΔΟΚΟΙΠΠ και προειδοποιώντας για το επικείμενο «κραχ» στην λειτουργία του Οργανισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook