Τις προτάσεις των προπονητών για την περαιτέρω βελτίωση των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η ΕΠΣ Χανίων, ζητάει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων “Ο Παγκρήτιος”.

Αφορμή γι’ αυτή την κίνηση αποτέλεσε η πρόσφατη εποικοδομητική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Χανίων ανάμεσα στη διοργανώτρια αρχή και τους προπονητές.

Παράλληλα ο Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη του και σχετικά με το τέλος της ταυτότητας τριετίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ύστερα από την πρόσφατη συνάντηση, μεταξύ προπονητών και ΕΠΣ Χανίων, που έγινε με πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Χανίων, για θέματα γενικά του χώρου, προς βελτίωση του ποδοσφαίρου στο Νομό μας, αποφασίσθηκε, όποιος από τους προπονητές επιθυμεί να κάνει προτάσεις γενικά και ειδικά για την βελτίωση των πρωταθλημάτων που διοργανώνει η Ένωσή μας, ανδρικά , παιδικά (υποδομές), να τις υποβάλλει στον τοπικό σύνδεσμο προπονητών, μέχρι 30 Απριλίου του 2017. Στην συνέχεια ο σύνδεσμός μας αφού τις επεξεργασθεί, θα τις υποβάλλει στην Ε.Π.Σ. Χανίων, για συζήτηση.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι με ενέργειες του Συνδέσμου μας και ύστερα από παρέμβαση του φορέα των προπονητών (Πανελλήνια Ενωση Προπονητών Ποδοσφαίρου) στην ΕΠΟ, το τέλος της ταυτότητας τριετίας, που λήγει την 31/12/2018, προσαρμόζεται γι’ αυτές που εκδίδονται εντός του έτους 2017, σε 120 ευρώ και για όσες εκδοθούν το έτος 2018, σε 60 ευρώ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΗΓΟΥΝΑΚΗΣ Μ. ΑΝΘΟΥΣΗΣ Δ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook