Οι τρεις γυναίκες νοσηλεύονται με κατάγματα στο Νοσοκομείο – Γιατί έκαναν την παρα λίγο μοιραία επίσκεψη στην πολυκατοικία στα Χανιά

Με ορθοπεδικά τραύματα νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Χανίων οι τρεις γυναίκες οι οποίες βρέθηκαν μέσα στο ασανσέρ το οποίο κατέρρευσε το βράδυ της Τρίτης σε πολυκατοικία επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου στα Χανιά.

Όπως δημοσίευσε απο χθες το Flashnews.gr και οι τρεις στάθηκαν τυχερές μέσα στην ατυχία τους, καθώς το ασανσέρ πέφτοντας απο τον 5ο όροφο σταμάτησε στον 1ο όροφο και δεν συνετρίβη μέσα στο φρεάτιο.

Πρόκειται για τρεις εργαζόμενες στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων οι οποίες είχαν συνάντηση με την δικηγόρο του σωματείου εργαζομένων στην τοπική αυτοδιοίκηση Χανίων για το θέμα των καμερών κλειστού κυκλώματος που θέλει να τοποθετήσει ο Δήμος στους χώρους του Δημοτικού Γηροκομείου.

Υπενθυμίζεται πως απο τότε που εκδηλώθηκε η πρόθεση για την τοποθέτηση των καμερών, αντέδρασε έντονα το σωματείο των εργαζομένων και με κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων.

Για αυτόν τον λόγο δεν έχουν τοποθετηθεί ακόμη οι κάμερες κλειστου κυκλώματος, ενώ η οριστική εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων έχει ορισθεί για την Τρίτη 21 Μαρτίου και εν όψει της δίκης πήγαν οι εργαζόμενες στην δικηγόρο του σωματείου.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες απο τις αστυνομικές αρχές για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και βρέθηκε σε ελεύθερη πτώση το ασανσέρ.

Υπενθυμίζεται πως το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ σε πολυκατοικία επι της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 48, όταν το ασανσέρ κατέρρευσε απότομα διανύοντας μιαν πτώση τεσσάρων ορόφων με τις τρεις γυναίκες να καταχτυπούνται στην καμπίνα.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν διασώστες απο την Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ οι οποίοι με μια πολύ καλά οργανωμένη επιχείρηση απεγκλώβισαν τις τρεις γυναίκες και τις μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χανίων.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook