Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τη διήμερη περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη:

«Είναι μεγάλη χαρά η αθρόα συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διήμερη επίσκεψη του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Αν. Κρήτη.

Η δυναμική και μεγαλειώδης συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία και αποτελεί για εμάς πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας να κάνουμε τη ΝΔ ακόμα πιο δυνατή, πιο σύγχρονη, πιο ανανεωμένη, πιο αξιόπιστη για να μπορέσει να βάλει τη χώρα σε σωστό δρόμο και να φέρει ξανά αισιοδοξία και ελπίδα.

Ευχαριστούμε όλους τους Δημάρχους, και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Ηρακλείου, και τον Περιφερειάρχη Κρήτης για την ευγενική φιλοξενία και την σημαντική και δημιουργική σύσκεψη.

Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων για την ενεργό και ουσιαστική συμμετοχή τους.

Ιδίως, όμως, ευχαριστούμε το πλήθος κόσμου, όλες και όλους εσάς που δώσατε δυναμικό παρόν, που δώσατε παλμό και που στείλατε σαφές μήνυμα ελπίδας, πολιτικής αλλαγής και νίκης από το Ηράκλειο σε όλη την επικράτεια. Ευχαριστούμε που αγκαλιάσατε τον Πρόεδρο όσες ώρες βρέθηκε στην πόλη μας και το νομό μας.  

Επίσης, ευχαριστούμε όλες και όλους εσάς που συμμετείχατε και βοηθήσατε στην καθ’ όλα άρτια διοργάνωση των εκδηλώσεων, στην εξυπηρέτηση του κόσμου και στην επιβεβαίωση της κρητικής φιλοξενίας. 

Ζητούμε συγνώμη που δεν χώρεσε η αίθουσα και που πάνω από 1000 άτομα αναγκασθήκατε να μείνετε έξω.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε με αμείωτη ένταση την προσπάθειά μας για να αναδείξουμε τα προβλήματα της κοινωνίας μας που προκαλεί η ανικανότητα της Κυβέρνησης, αλλά και να αναδείξουμε τις λύσεις που προτείνει η «Συμφωνία Αλήθειας».

Στόχος μας η ενίσχυση του ισχυρού, λαϊκού μετώπου αξιοπιστίας, υπευθυνότητας και ρεαλισμού με εκφραστή τη ΝΔ.

Στόχος μας η ΝΔ να είναι πρώτη δύναμη στο Ηράκλειο!». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook