Έπειτα από έναν δραματικό αγώνα, που αποτέλεσε γιορτή για το χανιώτικο ποδόσφαιρο, ο Ερασιτέχνης Πλατανιάς νίκησε στα πέναλτι τον Πανακρωτηριακό με συνολικό σκορ 8-7 (7-6 στα πέναλτι, 1-1 κ.α. και παράταση).

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στα Περιβόλια και τίμησε με την παρουσία του τον αγώνα, στον οποίο έδωσε φιλανθρωπικό χαρακτήρα η ΕΠΣ Χανίων, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο Πανακρωτηριακός προηγήθηκε στο 21’ με τον Βασιλομιχελάκη, για να ισοφαρίσει με γυριστό σουτ ο Βαφειάδης στο 40’.

Στο 54’ ο Πλατανιάς είχε δοκάρι με τον Τσατσαρώνη και μεγάλη ευκαιρία στη συνέχεια με τον Βασιλάκη, ενώ στο 87’ ο Μπαδιεριτάκης και στο 89’ ο Βακαλουνάκης είχαν καλές στιγμές για να δώσουν το τρόπαιο στην ομάδα του Ακρωτηρίου.

Στην παράταση υπήρξε από μία μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα στο ίδιο λεπτό (96’) με τους Αντ. Αμαραντίδη και Βακαλουνάκη.

ΤΑ ΠΕΝΑΛΤΙ
Ρουσάκης 1-0
Μπάτζιο απέκρουσε ο Κουράκης
Καμπόσος 2-0
Παπακαστρήσιος 2-1
Τσακμάκης 3-1
Πετράκης 3-2
Τσατσαρώνης απέκρουσε ο Μπουράκης
Μπαδιεριτάκης 3-3
Βαφειάδης 4-3
Βακαλουνάκης 4-4
Γ. Αμαραντίδης 5-4
Καγλαντζής 5-5
Αντ. Αμαραντίδης απέκρουσε ο Μπουράκης
Ξεκουκουλωτάκης απέκρουσε ο Κουράκης
Βασιλάκης 6-5
Ξανθουδάκης 6-6
Λάμτσε 7-6
Κελάκης απέκρουσε ο Κουράκης

Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Κομισοπούλου-Σινιοράκης
4ος διαιτητής: Κανελάκης

Κίτρινες κάρτες: Βασιλομιχελάκης (22’), Λάμτσε (23’), Τσατσαρώνης (107’), Ξεκουκουλωτάκης (109’)

ΑΟ Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κουράκης, Βασιλάκης, Λάμτσε, Τσατσαρώνης, Λέκα (91’ λ.τ. Αντ. Αμαραντίδης), Μαθιουδάκης, Ρουσάκης, Μερόλι (63’ Τσακμάκης), Βαφειάδης, Καμπόσος, Παπαδάκης (69’ Γ. Αμαραντίδης)

Πανακρωτηριακός (Μανόλης Πηγουνάκης): Μπουράκης, Ξεκουκουλωτάκης, Γαλανάκης (39’ λ.τρ. Κελάκης), Παπακαστρήσιος, Καγλαντζής, Ξανθουδάκης, Γιαννολάρης (63’ Πετράκης), Μπάτζιο, Κοπανάκης (79’ λ.τρ. Βακαλουνάκης), Βασιλομιχελάκης, Μπαδιεριτάκης.

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook