Περίπου οι μισοί έκλεισαν συμφωνίες – Το 97% ζήτησε να επαναληφθεί η διοργάνωση – Όλα έτοιμα για το 6ο Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market.

Συνέντευξη τύπου δόθηκε σήμερα  στο πλαίσιο της 6ης διοργάνωσης του  Παγκρήτιο Φόρουμ Προώθησης Κρητικών Προϊόντων στα Ξενοδοχεία και τα Δίκτυα Διανομής – Super Market, το οποίο θα διεξαχθεί την 1η Απριλίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο στις Γούρνες Ηρακλείου.  

Μέχρι στιγμής στο Φόρουμ έχουν δηλώσει συμμετοχή 165 παραγωγοί και μεταποιητές, 70 ξενοδοχειακοί όμιλοι και 15 δίκτυα διανομής.

Στο ΔΕΘ των Γουρνών για πρώτη φορά θα υπάρξουν παράλληλες εκδηλώσεις με διαγωνισμό μαγειρικής, έκθεση προϊόντων αλλά και γευσιγνωσία.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου οι διοργανωτές έδωσαν στη δημοσιότητα στοιχεία που προέκυψαν από έρευνα που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρεκεια της περυσινής διοργάνωσης.

Σύμφωνα με τα στοιχεία πέρσι στο φόρουμ πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 8.000 συναντήσεις παραγωγών και μεταποιητών με ξενοδόχους και δίκτυα διανομής.

Το 53% των συμμετεχόντων της περσινής δοργάνωσης, συμμετείχε για πρώτη φορά στο φόρουμ, ενώ το 97% όλων των συμμετεχόντων δήλωσε ότι η διοργάνωση πρέπει να επαναληφθεί.

Συγκεκριμένα το 91% των συμμετεχόντων δήλωσαν ικανοποιημένοι ή πολύ ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση, ενώ το 46,3 κατάφερε να κλείσει κάποια συμφωνία.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook