Μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές, θα διατεθεί για να ενισχυθεί η προσπάθεια της ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, για την αγορά ενός νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας στο ΠΑΓΝΗ.

Το ΧΡΩΜΑ RUN, ο πιο χρωματιστός και διασκεδαστικός αγώνας δρόμου 5 χιλιομέτρων, που πραγματοποιείτε αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, στηρίζει την Αστική μη κερδοσκοπική Εταιρεία «μαζί ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ» .

Μετά από ομόφωνη απόφαση της οργανωτικής επιτροπής του αγώνα ΧΡΩΜΑ RUN, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές, θα διατεθεί για να ενισχυθεί η προσπάθεια συλλογής χρημάτων, που καταβάλετε από την ΜΑΖΙ ΝΙΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, για την αγορά ενός νέου μηχανήματος βραχυθεραπείας στο ΠΑΓΝΗ, το οποίο θα βοηθήσει στην καταπολέμηση διαφόρων μορφών καρκίνου.

Το αντίστοιχο μηχάνημα που λειτουργούσε στο ΠΑΓΝΗ από 1991 τέθηκε εκτός λειτουργίας πέρυσι, με αποτέλεσμα οι ασθενείς ν’ αναγκάζονται να πηγαίνουν στο μοναδικό Δημόσιο Νοσοκομείου της Αθήνας, που έχει τέτοιο μηχάνημα και σε ιδιωτικά κέντρα για τη θεραπεία τους, με ιδιαίτερα υψηλό κόστος.

Για την αγορά του νέου μηχανήματος θα χρειαστούν άμεσα  περισσότερα από 300.000 ευρώ, καθώς οι διαδικασίες από την πλευρά της πολιτείας είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ζωή πολλών ασθενών.

Ο αγώνας ΧΡΩΜΑ RUN διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Αθλητικό Σύλλογο Υγείας Αρκαλοχωρίου ( ΑΘΛΗ.Σ.Υ.) το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 στις 5 το απόγευμα στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου Κρήτης.

Το Χρώμα Run είναι μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης, ένας μη ανταγωνιστικός αγώνας ! Είναι μια μέρα χαράς και διασκέδασης για όλη την οικογένεια !

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ηλεκτρονική σελίδα http://www.xromarun.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook