Σύσκεψη με πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων, Τ. Βάμβουκα, για τον συντονισμό του έργου σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών με την πόλη των Χανίων 

Σύσκεψη, έπειτα από πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 16/3/2017, στο Δημαρχείο, παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (Ο.Α.Κ.), Φώτη Καζάση, και μελών του Δ.Σ., του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Γιώργου Ξανθουδάκη, του αναδόχου του έργου και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου, της Δ.Ε.Υ.Α.Χ. και του Ο.Α.Κ.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε από τους παρευρισκομένους ότι θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για να ξεκινήσει το έργο το αμέσως προσεχές διάστημα, ενώ  καθορίστηκαν τα τμήματα του έργου από τα οποία θα ξεκινήσουν οι εργασίες. 

Μάλιστα, προκειμένου να προκληθεί η μικρότερη δυνατή όχληση τόσο στους διερχομένους όσο και στους περίοικους, συζητήθηκαν οι απαιτούμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, καθώς και επιμέρους ζητήματα, που έχουν ανακύψει για την υλοποίηση του έργου. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook