Την ευκαιρία να δουν από κοντά αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα έχουν οι Ηρακλειώτες φίλαθλοι καθώς στις 7 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο Στάδιο ανάμεσα στην Ίντερ του 2010 που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ και την πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004.

Ανεπανάληπτες στιγμές θα ζήσουν οι Ηρακλειώτες φίλαθλοι καθώς την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα συγκεντρωθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο πρώην αστέρες του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Παίκτες παγκοσμίου βεληνεκούς όπως οι Χαβιέρ Ζανέτι, Ντιέγκο Μιλίτο και άλλοι μεγάλοι αστέρες των «νερατζούρι» που κατέκτησαν το Τσάμπιονς Λιγκ το 2010, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την εθνική Ελλάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης το καλοκαίρι του 2004.

Η ΕΠΣΗ ανακοίνωσε και επίσημα τη διεξαγωγή του φιλικού επισημαίνοντας:

«Μια τεράστια ποδοσφαιρική εκδήλωση θα φιλοξενήσει η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου στο Παγκρήτιο Στάδιο την Τετάρτη 7 Ιουνίου.

Στο Παγκρήτιο θα τεθούν αντιμέτωπες η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2004, Εθνική Ελλάδας, με την Ίντερ του 2010, η οποία είχε κατακτήσει εκείνη τη χρονιά το Champions League!

Πρόκειται για ένα φιλικό μεγάλων αστέρων, με δύο τεράστια προπονητικά ονόματα στους πάγκους, τον Ότο Ρεχάγκελ και τον Ζοσέ Μουρίνιο! Η Εθνικής Ελλάδας των Ζαγοράκη, Καραγκούνη, Νικοπολίδη, Δέλλα, Μπασινά κ.α. απέναντι στην Ίντερ των Ζανέτι, Μιλίτο, Σάμουελ, Ετό, Μπαλοτέλι, Σνάιντερ, Λούσιο, Μαϊκόν και άλλων διεθνούς παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστών!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές προσεχώς από την ΕΠΣΗ, η οποία έχει αναλάβει τη διοργάνωση και τη φιλοξενία του μεγάλου φιλικού»!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook