Τέλος η Paysafecard όπως την ξέραμε!

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από σχετικό νομοσχέδιο που αφορά τις ηλεκτρονικές πληρωμές, η Paysafecard θα σταματήσει να κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τη μορφή που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα, καθώς το νέο νομοσχέδιο προβλέπει την κατάργηση της δυνατότητας ηλεκτρονικών πληρωμών με ανώνυμα μέσα.

Η Paysafecard με ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει, στην ουσία, τα παραπάνω και αναφέρει τα εξής:

Νέες νομικές ρυθμίσεις φέρνουν αλλαγές στη διεκπεραίωση πληρωμών με paysafecard στην Ελλάδα. Ωστόσο, για εσάς σχεδόν τα πάντα παραμένουν όπως γνωρίζετε: Μπορείτε να συνεχίσετε να πληρώνετε online με paysafecard στο εξής, όπως ακριβώς θα κάνατε με μετρητά.

Η μόνη διαφορά ως προς την τρέχουσα εξέλιξη: Από 16/3/2017 θα υπάρξει σταδιακή μετάβαση σε my paysafecard. Με την έναρξη ισχύος των νομικών αλλαγών, οι κωδικοί PIN που αποκτώνται στο σημείο πώλησης θα πρέπει να προστίθενται πλέον στον προσωπικό σας λογαριασμό online πληρωμών my paysafecard. Μέσω αυτού θα διεκπεραιώνονται μελλοντικά οι πληρωμές.
Αυτό λοιπόν σημαίνει πως οι χρήστες της Paysafecard θα πρέπει να ανοίξουν λογαριασμό στην Paysafecard και μέσω αυτού του λογαριασμού να βάζουν χρήματα στην στοιχηματική εταιρεία που επιθυμούν.

Τι στοιχεία χρειάζονται για τον my paysafecard λογαριασμό;

Για να ανοίξετε λογαριασμό θα πρέπει να είστε άνω των 16 ετών και να καταχωρήσετε τα εξής στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Αριθμό κινητού τηλεφώνου
  • Διεύθυνση κατοικίας
  • Όνομα χρήστη
  • Κωδικό πρόσβασης
  • Διεύθυνση email

Πως γίνεται η φόρτιση του my paysafecard με κωδικούς PIN;

Ως συνήθως μπορείτε αγοράσετε τους κωδικούς PIN της paysafecard απο διάφορα σημεία πώλησης και εν συνεχεία να προσθέσετε τους κωδικούς αυτούς στον my paysafecard λογαριασμό σας. Το υπόλοιπο τίθεται αμέσως στη διάθεσή σας και η πληρωμή, που θέλετε να κάνετε, γίνεται απλά με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σας.

Προσοχή: Όλοι οι κωδικοί PIN που αγοράστηκαν πριν από τις 16/03/2017 μπορούν επίσης να προστεθούν αποκλειστικά σε έναν λογαριασμό online πληρωμών my paysafecard.