Σε σπίτια και αποθήκες δύο Ελλήνων βρέθηκαν σχεδόν οκτώ κιλά χασίς

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, δύο Ηρακλειώτες ηλικίας 38 και 40 ετών, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας ναρκωτικών ουσιών και όπλων.

Ειδικότερα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου. 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες τους και σε αποθηκευτικούς και άλλους  χώρους που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι δύο ημεδαποί κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

•    δώδεκα αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 7.802 γραμμάρια κάνναβης,
•    το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες,
•    ζυγαριά ακριβείας,
•    φυσίγγια,
•    πλήθος κινητών τηλεφώνων

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι  συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook