Στην Φοινικιά βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Μαρτίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός προκειμένου να συζητήσει με τους κατοίκους τα προβλήματα της περιοχής. 

Στον Δήμαρχο τέθηκαν αρκετά ζητήματα, σχετικά με την ποιότητα του οδοστρώματος σε κεντρικές οδούς, το ζήτημα των νερών που πλημμυρίζουν τους δρόμους μετά από έντονη βροχόπτωση ενώ τέθηκε ως αίτημα και η δημιουργία παιδικής χαράς. 

Ο Δήμαρχος απάντησε σε σχέση με το οδόστρωμα ότι η δημοτική αρχή  σκοπεύει να προχωρήσει σε ασφαλτόστρωση σε ένα μεγάλο κομμάτι της οδού Μάνου Κατράκη,  το νωρίτερο περί το τέλος του έτους, ενώ δεσμεύτηκε και για σειρά άλλων παρεμβάσεων, πάντα στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του Δήμου, οι οποίες θα λύσουν ορισμένα μικρότερα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων.

Όσο για το θέμα της παιδικής χαράς, τόσο ο Δήμαρχος, όσο και οι παρευρισκόμενοι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας Γιάννης Ρασούλης και Τεχνικών Έργων Γιάννης Αναστασάκης διευκρίνισαν ότι εφόσον βρεθεί χώρος να την φιλοξενήσει, ο Δήμος είναι έτοιμος να προχωρήσει άμεσα στην κατασκευή της. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook