Σε γνωστό bar της Ανατολικής Αττικής εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του ereportaz την 40χρονη, σήμερα, Δήμητρα Μαργέτη.

Μαζί με μια φίλη της απολάμβανε το ποτό της υπό τους χαλαρούς ήχους της μουσικής. Η Μαργέτη ήταν καθόλα ευδιάθετη ενώ στο μαγαζί της βρίσκονταν και αρκετοί γνωστοί μιας και πρόκειται για την γειτονιά όπου μεγάλωσε. Σε ότι αφορά το look το ίδιο: Κοντό καρά μαλλί και casual εμφάνιση.

Τα τελευταία χρόνια η ζωή της Μαργέτη έχει πάρει νέα τροπή καθώς εδώ και περίπου δυο χρόνια βρίσκεται σε διάσταση με τον πρώην σύζυγό της με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ήταν Ιούνιος του 2015 όταν κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του πρώην συζύγου της για την διατροφή των παιδιών τους, ενώ μιλώντας τότε στην Espresso υποστήριζε ότι αδυνατούσε να τα βγάλει πέρα καθώς δεν έχει μόνιμη δουλειά. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαργέτη είχε παντρευτεί έναν εργολάβο οικοδομών, ενώ η ίδια εργάζεται περιστασιακά ως κομμώτρια.

Η νέα ζωή 

Η Δήμητρα Μαργέτη ήταν μόλις 17 ετών όταν συνελήφθη, είχε καταδικαστεί σε συνολική ποινή 17 ετών και 4 μηνών, αλλά αποφυλακίστηκε τον Νοέμβριο του 2001, μετά από οκτώ χρόνια στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Αλέξη Κούγια η Μαργέτη υπήρξε και εκείνη «θύμα» των σατανιστών της Παλλήνης, Ασημάκη Κατσούλα και Μάνου Δημητροκάλη. «Ηταν ένα κορίτσι ρομαντικό, για αυτό τον λόγο και παρασύρθηκε…ερωτεύτηκε τον Κατσούλα αρχικά και μετά αγάπησε πάρα πολύ τον Δημητροκάλη, με τον ρομαντισμό που έχει εκείνη η ηλικία. Αυτή η σχέση εξελίχθηκε σε μια ολέθρια για το κορίτσι, το οποίο δεν είχε τίποτα βάρβαρο στη συμπεριφορά του. Τα άλλα δύο παιδιά ήταν ήδη διαταραγμένες προσωπικότητες, πίστευαν και οι δύο στην ύπαρξη του Σατανά και είχαν ξεκινήσει έναν ανταγωνισμό μεταξύ τους για το ποιος θα “εξευμενίσει” περισσότερο τον Σατανά, ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα, ώστε να έχει την εύνοιά του και τη δυνατότητα να είναι ο αρχηγός. Η Μαργέτη ήταν θύμα όλων αυτών των συμπεριφορών των δύο νεαρών. Ο Δημητροκάλης προσπαθούσε να την κατακτήσει, η ίδια νόμιζε ότι ήταν δεμένη με τον Κατσούλα ενώ είχε ερωτευτεί τον Μάνο που ήταν πιο τρυφερό παιδί και ο Κατσούλας ήθελε να την κερδίσει και πάλι…πλήρωσε τις επιλογές των δύο αυτών μεγαλύτερων παιδιών, τα οποία ήταν και κοινωνικά από πολύ πιο εύρωστες οικογένειες σε εκείνη τη γειτονιά, με πολύ ωραία σπίτια, με σπουδές» είχε δηλώσει ο κ. Κούγιας στο Έθνος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook