Στην τελευταία της κατοικία οδηγήθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, στο νεκροταφείο Καισαριανής η Ματίνα Παππά, σύζυγος του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Παππά και μητέρα του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά.

Στη νεκρώσιμο ακολουθία παρέστη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, πολλοί υπουργοί και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου κα. Παρόντες, επίσης, εκδότες αλλά και δημοσιογράφοι.

Συγκίνηση προκάλεσε ο επικήδειος του αχώριστου επί 44 συναπτά χρόνια, συντρόφου της, Στέλιου Παππά, ο οποίος θυμήθηκε την πρώτη γνωριμία, αλλά και το γάμο, σε συνθήκες παρανομίας σε ένα σπίτι στην Καισαριανή, λίγες ημέρες μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Περιστατικό που θυμήθηκε στο δικό του επικήδειο και ο κληρικός που είχε τελέσει το γάμο τότε, όπως περιγράφει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης συλλυπήθηκε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ του ζήτησε να διαβιβάσει τα συλλυπητήριά του και στον πατέρα του, Στέλιο Παππά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook