Η έκθεση Mediterranean Panorama πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 18 και 19 Μαρτίου.

“Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών και Επιχειρηματιών Δήμου Πλατανιά “Ο Ιάρδανος” επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή παρουσία και προβολή της περιοχής μας στη διεθνή τουριστική έκθεση Mediterranean Panorama, που πραγματοποιήθηκε στη Στοκχόλμη στις 18 και 19 Μαρτίου.

Ιδιαίτερα, το Δήμο Πλατανιά και το Δήμαρχο Γιάννη Μαλανδράκη για τη συμμετοχή  του και τη συμπαράσταση στο εγχείρημά μας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Το Ρόδο” για το εκπληκτικό περίπτερό μας, αλλά και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων για την πολύτιμη βοήθεια και οικονομική συνεισφορά του.

Επίσης, τα μέσα ενημέρωσης (ηλεκτρονικά και έντυπα) για την προβολή των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας στην έκθεση και βεβαίως της σημασίας που δόθηκε για την προβολή του τουριστικού μας προϊόντος στη Σουηδία.

Ενημερώνουμε τέλος ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν αρκετές b2b συναντήσεις με tour operators και φορείς του τουρισμού στη Σουηδία, με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την προσέλκυση ακόμα περισσότερων επισκεπτών στον τόπο μας.
Και πάλι σας ευχαριστούμε όλους για τη συμβολή σας στην προβολή του τόπου μας.”

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook