Η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με ανακοίνωσή της ευχαρίστησε θερμά τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Γιάννη Μπακόπουλο για τη συνεργασία.

Ο ίδιος εξέφρασε τις δικές του ευχαριστίες μέσω γραπτής δήλωσης.

Αναλυτικά:

Η ανακοίνωση του ΙΝΚΑ:

Το Δ.Σ. της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ εκφράζει το ειλικρινές «ευχαριστώ» στον προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Μπακόπουλο, ο οποίος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα μας πριν από λίγες ημέρες.

Ήταν τιμή για όλους μας η συνεργασία με το Γιάννη και ελπίζουμε να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον.

Με το ήθος και τη σοβαρή δουλειά του ο πρώην προπονητής των τερματοφυλάκων μας ήταν πάντα παρών στα δύσκολα και προσέφερε το κάτι παραπάνω στην εξέλιξη των παικτών μας.

Του ευχόμαστε ολόψυχα κάθε επιτυχία στην εφ εξής ποδοσφαιρική του πορεία, με την ευχή να βρεθούμε ξανά μαζί στο «μετερίζι» της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

Γιάννη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα μας έδωσες!

Το «ευχαριστώ» του Μπακόπουλου:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο, τον πρώην προπονητή της ομάδας Γιάννη Κατσούλη για την επιλογή του να έρθω στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, τον νυν προπονητή Μύρωνα Σηφάκη για την καλώς εννοούμενη επιμονή του να παραμείνω στην ομάδα, αλλά και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα όλο αυτό το διάστημα.

Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Το αν καταφέραμε κάτι, το κρίνει ο κόσμος.

Για μένα ήταν τιμή που συνεργάστηκα με μία από τις πλέον υγιείς ομάδες των Χανίων και εύχομαι ειλικρινά να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Σας ευχαριστώ για το ταξίδι…

Γιάννης Μπακόπουλος – Προπονητής