Στο ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν με την Εθνική ομάδα τέσσερις αθλητές του ΑΠΣ Κερίτη και συγκεκριμένα οι Κωνσταντίνος Καβρός, Νικόλαος Αναγνωστόπουλος, Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου και Μενέλαος Μαρνελάκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του ΑΠΣ Κερίτης για τη διοργάνωση:

Άλλο ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα -18,-21 στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε πίστα τα τελευταία 15 χρόνια, έλαβε τέλος!

Το παραπάνω πρωτάθλημα έγινε στην Αθήνα στο ολυμπιακό κέντρο Γαλατσίου και πήραν μέρος 50 χώρες με περίπου 1000 αθλητές.

Ο σύλλογος μας στελέχωσε για μια ακόμη φορά την ελληνική εθνική ομάδα με 4 αθλητές στις κατηγορίες -94 Καβρός Κων/νος fighting, -77 Αναγνωστόπουλος Νικόλαος fighting, -63 Αναγνωστοπούλου Ευαγγελία ne waza και -50 Μαρνελάκης Μενέλαος ne waza. Οι αθλητές μας για μια ακόμη φορά έδειξαν πάνω απ’ όλα ήθος, ευγενή άμιλλα και υψηλού επιπέδου τεχνική κατάρτιση εφόσον ρίχτηκαν στη μάχη με τους καλύτερους αθλητές του κόσμου κάνοντας νίκες, αλλά κατακτώντας και 2 ασημένια μετάλλια!

Συγκεκριμένα η Ευαγγελία Αναγνωστοπούλου στο αγώνισμα ne waza 2η θέση, ασημένια πρωταθλήτρια και ο Κωνσταντίνος Καβρός 2ος ασημένιος πρωταθλητής!

Ο Νικόλας Αναγνωστόπουλος παρόλο που έκανε νίκες δεν μπόρεσε να προχωρήσει στα μετάλλια και ο μικρότερος Μενελάος Μαρνελάκης, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε τέτοιου επιπέδου πρωτάθλημα επίσης! 

ΔΗΛΩΣΗ Δ. ΜΑΡΙΝΑΚΗ:

Από τη θέση του προπονητή του συλλόγου θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συντελεστές για τις παραπάνω επιτυχίες Λευτέρη Μαρινάκη, Παναγιώτη Σταφυλαράκη, Σπύρο Μαργαριτόπουλο καθώς και αυτούς που έμειναν οπισθοφυλακή, Χριστίνα Παντελάκη, Γρηγόρη Αντωνομανωλάκη και Γιάννη Μανωλαράκη!

Τελειώνοντας θα ήθελα να συγχαρώ την Εφεοζζ Ζιου-Ζιτσου για την άψογη – υποδειγματική διοργάνωση, όπως και του 2015, καθώς και τους αθλητές που αγωνιστήκαν αλλά και τους γονείς τους, τους αφανείς ήρωες για τη στήριξη των αθλητών!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμα στην ANEK-BLUE STAR, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στήριξης στον σύλλογό μας και στο χανιώτικο αθλητισμό!

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα χρόνια που έχετε ξοδέψει στα χέρια μου, σας εύχομαι πάντα τα καλύτερα στη ζωή σας και δε σταματάμε εδώ, οι μεγαλύτερες επιτυχίες ΕΡΧΟΝΤΑΙ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook