Πρώτη ενημέρωση 13.20 / Τελευταία ενημέρωση: 19.49

Ένταση και επεισόδια στο λιμάνι Χανίων το μεσημέρι με οπαδούς του ΟΦΗ να επιτίθενται και να στέλνουν στο νοσοκομείο Χανιώτες καταστηματάρχες

Πιο συγκεκριμένα ομάδα οπαδών του ΟΦΗ, περίπου 30-40 ατόμων, ενεπλάκησαν σε φραστικά επεισόδια με Χανιώτες που ήταν στο λιμάνι με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να επιτεθούν σε καταστηματάρχες του λιμανιού στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο!  

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρία καταστηματάρχη, οι οπαδοί του ΟΦΗ συγκεντρώθηκαν στη μέση του λιμανιού και στη συνέχεια κινήθηκαν προς καταστηματάρχες οι οποίοι αυτή την περίοδο εκτελούν εργασίες στα καταστήματά τους ενόψει και της τουριστικής περιόδου και τους επιτέθηκαν. Μάλιστα χρησιμοποίησαν τις μεταλλικές αγκράφες από τις ζώνες τους αλλά και σκάλες τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι καταστηματάρχες για τις εργασίες που εκτελούσαν και χτύπησαν αδιακρίτως και με βία καταστηματάρχες. Από την επίθεση αυτή ένας καταστηματάρχης χτυπήθηκε σοβαρά στο μάτι από την μεταλλική αγκράφα, ενώ σοβαρά χτυπήθηκαν στο κεφάλι και άλλοι καταστηματάρχες οι οποίοι χρειάστηκε να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για ράμματα!

Από την πλευρά του οπαδός του ΟΦΗ, ισχυρίστηκε ότι κάποιοι πρώτα τους προκάλεσαν λεκτικά και ότι τους πέταξαν σιδερόβεργες από παρακείμενο κτίριο το οποίο όπως αναφέρει ήταν υπό ανακαίνιση.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε η ομάδα ΔΙΑΣ όπου κατέφθασε για να ηρεμήσει τα πνεύματα και απομάκρυνε τους οπαδούς του ΟΦΗ από το παλιό λιμάνι, οι οποίοι με την συνοδεία των δικυκλιστών αστυνομικών κατέληξαν για…σουβλάκια στη Χατζημιχάλη Γιάνναρη.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί το γεγονός ότι το ενετικό λιμάνι Χανίων, πέφτει οποιαδήποτε στιγμή “θύμα” στις διαθέσεις, τη βιαιότητα οποιουδήποτε, χωρίς να υπάρχει καθόλου έλεγχος και τήρηση της τάξης καθώς απουσιάζει η συνεχής παρουσία λιμενικών αρχών στο κέντρο του λιμανιού.

Μάλιστα, όπως είπε καταστηματάρχης στο Flashnews.gr: “Εξαντλούν τον έλεγχο στο εκατοστό του τραπεζοκαθίσματος ή στο να πιάσουν τον άλλο που θα πουλά παιχνιδάκια ή cd, σε σοβαρά θέματα όμως όπως είναι η τήρηση της τάξης, της ασφάλειας και η αποφυγή επεισοδίων, το λιμάνι είναι ξέφραγο αμπέλι, αφού δεν υπάρχει μόνιμη, συνεχής παρουσία των λιμενικών”.

Να θυμίσουμε ότι οι οπαδοί της ομάδας του Ηρακλείου βρέθηκαν στα Χανιά για τον αγώνα με τον Α.Ο Χανιά σήμερα στις 16:00, στο Δημοτικό Στάδιο Περιβολίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook