Ευχές για μια γόνιμη και εποικοδομητική νέα θητεία

Με το νέο διοικητικό συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς συναντήθηκε στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης. Μετά και την πρόσφατη σύσταση του Συλλόγου και την ανάδειξη του Δ.Σ., τα μέλη του κα. Αναστασία Νεοφωτίστου, κ. Χρήστος Λαθουράκης, κα. Χαρά Μαυροκουκουλάκη και κα. Έλλη Φωτίου ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τους στόχους και τις προτεραιότητες που θέτουν, ενώ παράλληλα ενημερώθηκαν από τον Δήμαρχο για τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις στην περιοχής της Βαϊνιάς από τον Δήμο Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαϊνιάς μια καλή και γόνιμη θητεία, ενώ εξέφρασε την πρόθεση του Δήμου να υποστηρίξει το έργο τους και την περιοχή της Βαϊνιάς μέσα από τις απαιτούμενες παρεμβάσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για τους τομείς της καθαριότητας, της αποχέτευσης, για τη δημιουργία πλατείας, τις ανάγκες του κοιμητηρίου αλλά και γενικότερα τις ανάγκες της καθημερινότητας, επισημαίνοντας ότι πρόθεση του Δήμου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξή τους.

Όπως τόνισε «Ο ρόλος των Πολιτιστικών Συλλόγων είναι ιδιαίτερα σημαντικός στην προσπάθεια υποστήριξης των τοπικών κοινωνιών γι΄ αυτό και εύχομαι στον νεοσύστατο Πολιτιστικό Σύλλογο Βαϊνιάς και σε όλα τα μέλη του μια εποικοδομητική θητεία. Μέριμνα του δήμου είναι να υποστηριχτούν όσο το δυνατό περισσότερο  τόσο οι Τοπικές Κοινότητες όσο και οι οικισμοί της Δημοτικής Κοινότητας στόχο που καθημερινά επιδιώκουμε». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook