Στην Κρήτη θα βρεθεί στις αρχές Απριλίου η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά.

Η κα Γεννηματά αναμένεται στο νησί κ συγκεκριμένα στο Ηράκλειο κ στο Ρέθυμνο στις 7 κ 8 Απριλίου αντίστοιχα, ενώ δεν αποκλείεται, εάν το πρόγραμμα της προέδρου του ΠΑΣΟΚ το επιτρέψει, στις 9 Απριλίου να επισκεφτεί κ τα Χανιά.

Αν και το πρόγραμμα δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, και ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου το πρωί της 7ης Απριλίου. Στην συνέχεια θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους τοπικών φορέων κ αι παραγωγικών τάξεων, ενώ το απόγευμα θα μιλήσει στους ψηφοφόρους και στους φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.Το πρωί του Σαββάτου, 8 Απριλίου η Φώφω Γεννηματά θα αναχωρήσει για το Ρέθυμνο, όπου επίσης θα έχει συναντήσεις κ επαφές με εκπροσώπους του νομού. 

Το απόγευμα της 8ης Απρλίου, η Κα Γεννηματά θα εγκαινιάσει τα γραφεία της Ν.Ε του κόμματος στο Ρεθυμνο.

Η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά, όπως υποστηρίζουν τα στελέχη του κόμματος βρίσκει τους ψηφοφόρους στο νησί,  συσπειρωμένους και ενωμένους Μάλιστα, συμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να διεξαχθεί τον επόμενο μήνα, στα Χανιά..

Η επίσκεψη της Κας Γεννηματά στην Κρήτη, γίνεται στα πλαίσια των επισκέψεων,  που κάνουν τα στελέχη του κόμματος σε όλη την χωρα, με στόχο να μιλήσουν με τους πολίτες κ να καταγράψουν τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, εν όψει μάλιστα και του συνεδρίου του κινήματος στην Αθήνα. Η κα Γεννηματά πριν το Ηράκλειο θα επισκεφτεί την Θεσσαλινίκη, και εν συνεχεία θα μιλήσει στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε Πατρα, Λάρισα κ Αθηνα

ΡΕΝΑ ΒΟΥΡΕΞΑΚΗ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook