Ο Παναγιώτης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ευχαρίστησε την Αγγελική Νικολούλη για τη συμβολή της στην υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν ήσασταν εσείς, ο πατέρας μου θα ήταν ακόμα στον πάτο της θάλασσας».

Αν και ο ιατροδικαστής απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, η οικογένεια του Κυριάκου Μετζιδάκη ζητά να εξεταστεί το αυτοκίνητο από εμπειρογνώμονες. Ερωτήματα προκαλεί στους συγγενείς του το γεγονός ότι το τιμόνι όταν ανασύρθηκε το όχημα από το βυθό,  βρέθηκε σπασμένο.

Σύμφωνα με τον Παναγιώτη Μετζιδάκη, όταν ζήτησε από την Ασφάλεια Χανίων να ορίσει εμπειρογνώμονα του είπαν ότι δεν χρειάζεται. Όταν όμως η οικογένεια τους γνωστοποίησε την πρόθεση τους να ορίσουν οι ίδιοι ειδικό, είπαν τελικά πως το ίδιο θα πράξουν και εκείνοι.

Ο γιος του άτυχου επιχειρηματία Κυριάκου Μετζιδάκη, εξέφρασε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη τη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση του πατέρα του η Ασφάλεια Χανίων.

Ο Παναγιώτης σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή, ευχαρίστησε την Αγγελική Νικολούλη για τη συμβολή της στην υπόθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Αν δεν ήσασταν εσείς, ο πατέρας μου θα ήταν ακόμα στον πάτο της θάλασσας».

Για μια ακόμα φορά τόνισε ότι η Αστυνομία άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον γύρω από την εξαφάνιση,  όταν το «Τούνελ» προσπάθησε να ρίξει φως στην υπόθεση.

Θυμίζουμε ότι ο 60χρονος βρέθηκε νεκρός πέντε μήνες μετά την εξαφάνιση του, μέσα στο αμάξι με το οποίο είχε χαθεί, στο βυθό του λιμανιού της Σούδας (φωτο).

anikolouli.gr


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook