Τελευταία ενημέρωση 20.27 

Επεισόδια, πετροπόλεμος, κάψιμο κάδων και χρήση χημικών έξω από τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής

Σε πεδίο μάχης μετρατράπηκε η λεωφόρος Σούδας απόψε στο ύψος του Καλικά όπου βρίσκονται τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Η κατάσταση ήταν έκρυθμη έξω από τα γραφεία όπου το απόγευμα διάφοροι φορείς και συλλογικότητες καθως και αντιξεσουσιαστές πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Το κλίμα μύριζε από νωρίς μπαρούτι. Τα επεισόδια δεν άργησαν να ξεσπάσουν μετατρέποντας τη λεωφόρο Σούδας σε πεδίο μάχης, με πετροπόλεμο, ρίψη κρότου λάμψης και εμπρησμό κάδων απορριμμάτων.


Δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο σημείο απάντησαν με ρίψη χημικών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και προσαγωγές ατόμων.


Τα επεισόδια επεκτάθηκαν κατά μήκος της λεωφόρου Σούδας, με αγνώστους να βάζουν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων και να επιδίδονται σε πετροπόλεμο φτάνοντας μέχρι την περιοχή του Κουμπέ.

Κάποιοι μάλιστα πήραν λάστιχα από πρατήριο στον Κουμπέ και τα τοποθέτησαν στον δρόμο. 

Στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς Αναγνώστου Γογονή ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις παρέμειναν στην περιοχή του Καλικά και του Κουμπέ, όπου βρίσκονται και τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στα οποία νωρίτερα άγνωστα άτομα είχαν πετάξε μπογιες.