Ένας ποδοσφαιριστής με σπάνιο ήθος και σημαντική συμβολή στην ιστορική άνοδο στη Football League, ο Γιώργος Σμίλτος, επέστρεψε στα Χανιά ως αντίπαλος του Κισσαμικού.

Η χανιώτικη ομάδα ως ελάχιστη αναγνώριση του χαρακτήρα του και της προσφοράς του πρόσφερε μία ανθοδέσμη στον νεαρό μέσο, που είναι βασικό στέλεχος φέτος της Αναγέννησης Καρδίτσας. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο Περιβολίων πρόσφερε το πιο ζεστό του χειροκρότημα στον υψηλόσωμο μέσο, που έκανε δύο θητείες στον Κισσαμικό.

Η αναφορά της επίσημης ιστοσελίδας του “δελφινιού” για την επιστροφή του Σμίτλου:

Ένα από τα καλύτερα παιδιά που φόρεσαν τη φανέλα του Κισσαμικού επέστρεψε ως αντίπαλος με τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Η ομάδα μας ως ελάχιστη αναγνώριση του σπάνιου ήθους και της προσφοράς του Γιώργου Σμίλτου, που είχε σημαντική συμβολή στην ιστορική άνοδο στη Football League, του πρόσφερε πριν την έναρξη του αγώνα μία ανθοδέσμη δια χειρός του αρχηγού του Κισσαμικού Αλέξη Σελινιωτάκη.

Ο Σμίλτος παραχωρήθηκε δανεικός από τον Παναιτωλικό το β’ μισό της σεζόν 2013-2014 και μέτρησε 10 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική. Ακολούθησε η  μεταγραφή του στον Ηρακλή στη Football League και η επιστροφή του στο Καστέλι τον Ιανουάριο του 2015. Με τη φανέλα με το δελφίνι μέτρησε σε μισή σεζόν 9 συμμετοχές κι ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την ιστορική άνοδο στη Football League. Την περασμένη σεζόν με τον Κισσαμικό είχε 12 συμμετοχές στη Football League και 3 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook