Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της Πέμπτης (23/03) αποφάσισε να μην κάνει δεκτό το αίτημα του ΑΟ Χανιά για δεκαπενθήμερη παράταση για την κάλυψη της εγγυητικής και να ανακαλέσει το πιστοποιητικό συμμετοχής στη Football League.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος μη ορισμού του αγώνα με τον Άρη. Την περασμένη σεζόν σε παρόμοια περίπτωση δεν είχε οριστεί το ματς της Παναχαϊκής με τη Λάρισα ενώ στη συνέχεια είχαν αφαιρεθεί από τους Αχαιούς 12 βαθμοί για όσο διάστημα αγωνίζονταν χωρίς πιστοποιητικό.

Η απόφαση της ΕΕΑ:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής. Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook