Έπειτα από αρκετούς μήνες βγήκε τελικά η απόφαση για το παιχνίδι του ΑΟ Χανιά με τον Αχαρναϊκό, όπου είχε κληθεί σε απολογία η χανιώτικη ομάδα για όσα έγιναν μετά τη λήξη, όπου και είχε πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Μιχελή.

Η χανιώτικη ομάδα απαλλάχτηκε των κατηγοριών, ενώ αντίθετα ο πρώην πρόεδρός της τιμωρήθηκε χρηματικό πρόστιμο και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 1 χρόνο.

Αναλυτικά η απόφαση:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' Εθνικής Κατηγορίας εξέδωσε την παρακάτω απόφαση:

ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ ερήμην του 2ου εγκαλουμένου, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ.

ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την 1η εγκαλουμένη, "ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ", της αποδιδόμενης σε αυτή πειθαρχικής παραβάσεως της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ), κατά τον αγώνα με την ομάδα "ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ", που διεξήχθη την 10 - 1 - 2016.

ΔΕΧΕΤΑΙ ότι ο 2ος εγκαλούμενος, ΝΥΚΤΑΡΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, τέλεσε την κατά τα άνω πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρο 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ).

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο 2ο εγκαλούμενο, ΝΥΚΤΑΡΗ ΗΡΑΚΛΗ: α) χρηματική ποινή, ποσού οκτώ χιλιάδων (8.000) ευρώ και β) απαγόρευση της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα ενός (1) έτους.