Ο Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, αναλύει τη θεωρία του περί ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας, την οποία θεωρεί εφικτή.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 27/3/2017, ο Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, αναλύει τη θεωρία του περί ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας, την οποία θεωρεί εφικτή.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Core Capital Partners και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας Millenium, Γιώργος Τανισκίδης, υποστηρίζει πως για την ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας είναι αναγκαίες οι αποκρατικοποιήσεις και η αύξηση της ρευστότητας.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, με πλούσιο ρεπορτάζ, περιγράφει το ''φαινόμενο'' Σώρρα, παρουσιάζει την ''περιουσία'' του και αποκαλύπτει πως η Ε.ΣΥ. βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αλλαγής του επικεφαλής, καθώς ο Σώρρας δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.