Ο Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, αναλύει τη θεωρία του περί ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας, την οποία θεωρεί εφικτή.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, 27/3/2017, ο Δημήτρης Κιτσίκης, καθηγητής Γεωπολιτικής και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο της Οττάβας, αναλύει τη θεωρία του περί ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας, την οποία θεωρεί εφικτή.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Core Capital Partners και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της τράπεζας Millenium, Γιώργος Τανισκίδης, υποστηρίζει πως για την ανάπτυξη της ελληνικής Οικονομίας είναι αναγκαίες οι αποκρατικοποιήσεις και η αύξηση της ρευστότητας.

Η δημοσιογράφος Τασούλα Παπανικολάου, με πλούσιο ρεπορτάζ, περιγράφει το ”φαινόμενο” Σώρρα, παρουσιάζει την ”περιουσία” του και αποκαλύπτει πως η Ε.ΣΥ. βρίσκεται ήδη σε διαδικασία αλλαγής του επικεφαλής, καθώς ο Σώρρας δεν πληροί πλέον τις προϋποθέσεις.

Στην παρουσίαση και την επιμέλεια της εκπομπής, ο αρχισυντάκτης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Ηλίας Παπανικολάου. Η ομάδα αποτελείται από την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Αναστασία Ιωαννίδη, τον υπεύθυνο της εκπομπής Νίκο Σκαρή, τον σκηνοθέτη Θανάση Νικολαϊδη και τον τεχνικό υπεύθυνο Βασίλη Παπαϊωάννου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook