Μία ιστορική μασκότ, ο "Θρυλέων" του Ολυμπιακού, βρέθηκε στο Ρέθυμνο με αφορμή το ματς των "ερυθρόλευκων" με τους Cretan Kings.

Η νέα μασκότ της κρητικής ομάδας "Κερατούκλης" ξενάγησε στις ομορφιές της πόλης του Ρεθύμνου τον συνάδελφό του μία ημέρα πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων στο "Μελίνα Μερκούρη".

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Ρεθύμνου για την ξενάγηση αυτή:

Το Ρέθυμνο Cretan Kings φιλοξένησε χθες το απόγευμα τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ενώ την Κυριακή αφίχθη στην πόλη μας η «ερυθρόλευκη» μασκότ, Θρυλέων, με τον συνάδελφο του Κερατούκλη να του επιφυλάσσει θερμή υποδοχή.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και ο Ρεθυμνιώτης ταύρος σαν γνήσιος Κρητικός φέρθηκε ανάλογα. Περπάτησαν μαζί στα στενά της Παλιάς Πόλης, ενώ δεν έχασε την ευκαιρία να τον συστήσει στους φίλους του. Η βόλτα τους περιελάμβανε πολλές φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους, παραδοσιακή τσικουδιά, καφέ, ντόπια εδέσματα και πολλά πειράγματα. Ο Κερατούκλης του έδειξε τις ομορφιές της πόλης μας, ξεναγώντας τον στο Φρούριο της Φορτέτζας, στη διάσημη Κρήνη Ριμόντι (Βρυσάκια), στο Ενετικό λιμάνι, ενώ περπάτησαν και στην παραλία υπό την σκιά των φοινίκων.