Την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Tακτική συνεδρίαση  του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας θα πραγματοποιθεί την 31η του μηνός Μαρτίου έτους 2017 ημέρα  Παρασκευή και ώρα 13.30 στην αίθουσα  συνεδριάσεων, στο 1ο όροφο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη»  Δημοκρατίας 31 με  θέματα:

Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 1ου Γυμνασίου Ιεράπετρας και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Α Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Β Γενικού Λυκείου Ιεράπετρας και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Προκήρυξη πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές για την εκμίσθωση του κυλικείου του Γυμνασίου Κουτσουρά- Λυκείου Μακρύ Γιαλού και συγκρότηση επιτροπής διενέργειας του διαγωνισμού.

Ανανέωση της ετήσιας συνδρομής του προγράμματος «SManagement Plus»  που διαχειρίζεται η Σχολική Επιτροπή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ιεράπετρας.  

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook