Mε 5 βραβεία, 1 χρυσό,  3 ασημένια και 1 χάλκινο ξεχώρισε η WIND στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards 

Mε 5 βραβεία, 1 χρυσό,  3 ασημένια και 1 χάλκινο ξεχώρισε η WIND στην τελετή απονομής των Sales Excellence Awards που διοργάνωσε την Τετάρτη 29 Μαρτίου για πέμπτη συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η εταιρεία Boussias Communications. 

Συγκεκριμένα, η εταιρία διακρίθηκε στις εξής κατηγορίες:

  • GOLD ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Εκπαίδευση & Ανάπτυξη Πωλητών για το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Πωλητών WIND σε 360°   
  • SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Εξυπηρέτηση – Ικανοποίηση Πελατών για την Αριστεία στην εξυπηρέτηση του Πελάτη                
  • SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Πωλήσεις μέσω Internet  για την Q Countdown offers            
  • SILVER ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/ υπηρεσίας για το Q NHS- Η πρώτη κάρτα Υγείας στην Καρτοκινητή           
  • BRONZE ΒΡΑΒΕΙΟ στην κατηγορία Καινοτομία στις Πωλήσεις / Νέα – Εναλλακτικά Κανάλια Πώλησης για το WIND Sales Club  

«Αυτά τα βραβεία επιβεβαιώνουν ότι για όλους εμάς στην WIND, η εμπειρία του Πελάτη στην πώληση αλλά και συνολικά στην εξυπηρέτηση αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα.  Με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, με το 3 φορές μεγαλύτερο WIND δίκτυο 4G και από κάθε σημείο επαφής, δείχνουμε ποιοι είμαστε και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά ικανοποιώντας τις ανάγκες των Πελατών μας», ανέφερε η Μαργαρίτα Γεροντοπούλου, Customer Experience Senior Manger της WIND.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή από επαγγελματίες του χώρου, καθηγητές πανεπιστημίου και εκπροσώπους του Ινστιτούτου Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) με πολυετή επαγγελματική / ερευνητική εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων.

Tα βραβεία Sales Excellence αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook