Τη "σταύρωσαν" τη γυναίκα μέσα σε έναν μήνα που πάλεψε για τη ζωή της - Συγγενής της καταγγέλει ότι της πήραν για φακελάκι  οι γιατροί ακόμα και το προνοιακό επίδομα  και μόλις επέστρεψε στα Χανιά, έμαθε ότι είχε απολυθεί από τη δουλειά της

Σε μια απίστευτη για τον βαθμό αναλγησίας που επιδεικνύεται τόσο στα δημόσια νοσοκομεία όσο και στον ιδιωτικό τομέα, προχωρά συγγενής της Χανιώτισσας για την οποία πριν λίγες ημέρες είχε γίνει έκκληση για αίμα.

Δείτε τι αναφέρει συγγενής της γυναίκας στην καταγγελία της, την οποία παραθέτουμε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

"Ντροπή και οργή αισθάνομαι για κάποια ανθρωπόμορφα συμφεροντολογικά πλάσματα!!! 

Πριν ενάμιση μήνα η ... έπαθε έμφραγμα εν ώρα εργασίας. Την πήγαν στο νοσοκομείο Χανίων και την κράτησαν μέχρι να περάσει ο κίνδυνος.

Μετά από λίγες ημέρες πήγε σε ένα νοσοκομείο στο Ηράκλειο για να κάνει στεφανιογραφία όπου και παθαίνει ανακοπή και πέθαινε για 2,5 λεπτά. Κατάφεραν όμως οι γιατροί να την επαναφέρουν στην ζωή και την κράτησαν για ένα μήνα μέσα στο νοσοκομείο μέχρι να βρει η ΊΔΙΑ ένα γιατρό να την χειρουργήσει!!!! 

Στις 3 του μήνα αφού κατάφερα να μιλήσω μαζί της και μου είπε τι γίνεται. Απο τον οικογενειακό γιατρό συγγενικού μέλους κατάφερε να έρθει σε επαφή με Αθηναίο γιατρό.

13 του μήνα μπαίνει για τριπλό by pass και βηματοδότη σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας  αφού πρώτα ο Καραγκιόζης ο γιατρός της ζήτησε 2.500€ για την ομάδα...  Η γυναίκα μόλις είχε πάρει το προνοιακό επίδομα και είχε στείλει στα 5 παιδιά της χρήματα για να μπορούν να τρώνε και είχε κρατήσει 200 για αυτήν και για τα εισιτήρια της για να γυρίσει στα Χανιά.  Και της τα πήρε αυτά τα 200€!!!!!!!!!!!

Στις 27 του μήνα γυρνάει επιτέλους στα Χανιά και ανακαλύπτει ότι το αφεντικό της την απέλυσε την ίδια μέρα που έπαθε το έμφραγμα εν ώρα εργασίας για να μην της δώσει επίδομα για εργατικό ατύχημα!!!!! 

Τους γιατρούς τους αφήνω στον Θεό να τους κρίνει γιατί μπορεί να ζήτησαν φακελάκι αλλά πέθανε 17 φορές όσο ήταν στην εντατική και την ξανά έφεραν στην ζωή.

Αλλά το αφεντικό της θα τον γ..μήσω με οποιοδήποτε νομικό μέσω έχω!!!!!

Αισθάνομαι όμως και απέραντη ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που δώσατε αίμα για αυτήν. 

Την ημέρα του χειρουργείου θέλαμε 4 φιάλες αίμα ακόμα και τελικά μέχρι να βγει από το χειρουργείο είχαν στείλει 68 φιάλες αίμα!!!

Ο Θεός θα μας κρίνει όλους....."


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook