Περισσότερα από 240 γραμμάρια κάνναβης εντόπισαν σε σπίτι στον Άγιο Νικόλαο αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρείς άνδρες ηλικίας 22, 21 και 22 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κοινή οικία του 22 και 21χρονου, ύστερα από  κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 243,8 γραμμάρια κάνναβης, σιδερογροθια, το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ και διάφορα αντικείμενα τα οποία χρησιμοποιούνταν, για τη φύλαξη ναρκωτικών ουσιών και έφεραν εμφανή υπολείμματα κάνναβης.

Όπως προέκυψε από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, ο τρίτος από τους δράστες (22χρονος) είχε αποκρύψει, στην εν λόγω οικία, τις ναρκωτικές ουσίες, προκειμένου να μην εντοπιστούν από τους αστυνομικούς κατά το χρόνο της έρευνας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.