Συγγενείς και φίλοι αγωνιούν και περιμένουν κάποιο νέο που θα τους δώσει ελπίδες πως ο άνθρωπός τους θα βρεθεί

Συνεχίζεται το θρίλερ της πιθανής απαγωγής γνωστού επιχειρηματία της Κρήτης. Συγγενείς και φίλοι αγωνιούν και περιμένουν κάποιο νέο που θα τους δώσει ελπίδες πως ο άνθρωπός τους θα βρεθεί. 

«Είναι πολύ δύσκολες οι ώρες για την οικογένεια και ο πατέρας του ανησυχεί πάρα πολύ για τη τύχη του παιδιού του  για αυτό και είναι σε συνεχή επικοινωνία με την αστυνομία και με κανέναν άλλον. Είναι η πρώτη φορά που τους συμβαίνει αυτό και θέλουν να το χειριστούν με ιδιαίτερη προσοχή. Θεωρώ ότι οι δράστες  είχαν  πολύ καλά σχεδιασμένες  τις κινήσεις στο μυαλό τους , καιρό τώρα γιατί τα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν και στη συνέχεια έκαψαν ήταν κλεμμένα αρκετό καιρό πριν. Άρα  πρέπει να τη σχεδίαζαν  μήνες πριν την απαγωγή  και αυτό είναι που μας προβληματίζει. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ γνωστός στη Κρήτη  και όλοι γνωρίζουν ότι είναι ευκατάστατος. Ίσως αυτό να εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες και λόγω της οικονομικής  κρίσης που περνάει αυτή τη στιγμή η χώρα. Δεν πάει κάπου αλλού ο νους μας, σε προσωπικές διαφορές γιατί ο επιχειρηματίας και η οικογένειά του είναι πολύ αγαπητή στη κοινωνία της Κρήτης. Ελπίζουμε  να μάθουμε σύντομα καλά νέα για τον φίλο μου», είπε στο protothema.gr φίλος του επιχειρηματία. 

Την ίδια στιγμή η οικογένεια παραμένει στο σπίτι της στην Κρήτη περιμένοντας κάποιες πληροφορίες από τις αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook