Ο Σύλλογος πετάνκ Χανίων διοργανώνει το πρώτο διεθνές σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών-προπονητών για το άθλημα πετάνκ, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό δίκτυο εκπαίδευσης πετάνκ Γαλλίας και την Ένωση πετάνκ Ελλάδος.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 18 με 21 Απριλίου, στο ξενοδοχείο “Σαμαριά”.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου πετάνκ Χανίων για το σεμινάριο:

Για πρώτη φόρα στην Ελλάδα, ο Σύλλογος πετάνκ Χανίων διοργανώνει το πρώτο διεθνές σεμινάριο πιστοποίησης διαιτητών/προπονητών για το άθλημα πετάνκ (petanque.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό δίκτυο εκπαίδευσης πετάνκ Γαλλίας (educnaute-infos.com) και την Ένωση πετάνκ Ελλάδος (petanquehellas.eu) στις  18-21 Απριλίου, 2017 στο Ξενοδοχείο ΣΑΜΑΡΙΑ (samariahotel.gr). Ο εκπαιδευτής είναι ο κ. ALAIN JUILLIA, Γάλλος διεθνής εκπαιδευτής, εγκεκριμένος από την Γαλλική, Ευρωπαϊκή (CEP) και διεθνή ομοσπονδία πετάνκ (FΙPJP) και ιδρυτής του Ευρωπαϊκού δικτύου εκπαίδευσης του πετάνκ. O κ. ALAIN JUILLIA είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής και διαιτητής πετάνκ από το 2000 και έχει εκπαιδεύσει πολλούς διαιτητές και προπονητές στην Γαλλία και σε άλλες χώρες του κόσμου.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθούν εθνικά διπλώματα διαιτητών/προπονητών (πρώτο επίπεδο) τα οποία είναι αναγνωρισμένα από την διεθνή ομοσπονδία πετάνκ και από την Ένωση πετάνκ Ελλάδος. Το σεμινάριο θα είναι στα Ελληνικά και Γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση. Όλοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και το κόστος συμμετοχής είναι 50€ για τα μέλη της Ένωσης και 70€ για τους υπόλοιπους.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται με προπληρωμή του κόστους εγγραφής μέχρι στις 30 Μαρτίου.  Από τις 31 Μαρτίου θα υπάρξουν επιβάρυνση 20€ για όλες τις εγγραφές.  Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στο  6972414489 η με εμαιλ στο [email protected] Το πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι ως παρακάτω:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook