Όταν η Αλεξάντρα Κέφρεν είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο ότι είχε σκοπό να πουλήσει την παρθενιά της είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων

Όταν η Αλεξάντρα Κέφρεν είχε δηλώσει πριν από έναν χρόνο ότι είχε σκοπό να πουλήσει την παρθενιά της, προκειμένου να μαζέψει χρήματα, είχε προκληθεί θύελλα αντιδράσεων, τόσο στα social media, όσο, φυσικά, και στο οικογενειακό της περιβάλλον.

Οι γονείς της, μάλιστα, οι οποίοι ήταν αντιμέτωποι με το ενδεχόμενο έξωσης και αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα, είχαν δηλώσει ότι αν υλοποιούσε την πρόθεσή της, θα την απομάκρυναν εντελώς.

Η Αλεξάντρα όμως ήταν αποφασισμένη και έτσι απευθύνθηκε σε ένα γερμανικό γραφείο συνοδών, το οποίο ανέλαβε να βρει τον… πρόθυμο άντρα, έναντι ποσοστού 20% της «τιμής».

Όπερ και εγένετο… Ο «πρόθυμος» άνδρας είναι ένας επιχειρηματίας από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος «κοστολόγησε» την πρώτη φορά της 18χρονης για 2,3 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία έκλεισε και η Αλεξάντρα λέει τώρα ότι θα κρατήσει τα χρήματα για να σπουδάσει αλλά και να βρει στέγη για την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε, μάλιστα, το «πρόγραμμα» περιλαμβάνει δείπνο και σεξ σε γερμανικό ξενοδοχείο.