Δυο νεαροί ηλικίας 17 και 19 ετών έχασαν την ζωή τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα - Και τρίτο παλικάρι νεκρό στα Χανιά σε τροχαίο δυστύχημα λίγες ώρες αργότερα

Μια τραγωδία επεφύλασσε η μοίρα για δυο οικογένειες απόψε στα Χανιά.

Ένα τραγικό τροχαίο συνέβη λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην περιοχή των Μουρνιών, όπου δυο έφηβοι, δύο νέα παιδιά έχασαν την ζωή τους.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στον παράλληλο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρεθυμνο στο ύψος του σούπερ μάρκετ ΜETRO.

Οι δυο νέοι, ηλικίας δεκαεπτά και δεκαεννέα ετών, οι οποίοι επέβαιναν σε δυο μηχανάκια, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο συγκρούστηκαν μεταξύ τους.


Τα παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες κινούνταν στην αντίθετη κατέυθυνση και η σύγκρουση ήταν μοιραία, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο τους.

Σπαρακτικές οι κραυγές των συγγενών και των φίλων στο Νοσοκομείο Χανίων

Και για τις δύο οικογένειες έχει ξεσπάσει θρήνος, αφού αμέσως οι συγγενείς και οι φίλοι συγκεντρώθηκαν έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά όπου οι φωνές και οι κραυγές τους ακουγόταν αρκετά μέτρα μακριά.

Το πένθος πέφτει βαρύ πάνω στα Χανιά αφού μέσα σε ελάχιστες ώρες εκτός από τα δυο παιδιά θρηνούν και τρίτο παλικάρι - σεφ σε γνωστό εστιατόρια στα Χανιά - σε τροχαίο δυστύχημα και μάλιστα κατά τραγική ειρωνεία σε ακτίνα μόλις περίπου 500 μέτρων από το πρώτο δυστύχημα.

Την ίδια στιγμή θρηνεί και το χανιώτικο ποδόσφαιρο καθώς δυο από τα τρια νεκρά παιδιά ήταν αθλητές σε τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Οι βραδινές κόντρες στην περιοχή

Είναι γνωστό βέβαια ότι στην περιοχή τα βράδια συγκεντρώνονται νεαροί από κάθε ηλικία και κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια.

Είναι άνγωστο αν τα παιδιά ήταν μέρος κάποιας παρέας που βρισκόταν εκεί για κόντρες, ή απλά περνούσαν απο το σημείο, ωστόσο όμως το πρόβλημα είναι γνωστό. Μάλιστα σύμφωνα με παλαιότερες καταγγελίες στο Flashnews.gr, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν αναφερθεί επικίνδυνες καταστάσεις, ενώ έχουν γίνει και πολλές καταγγελίες στην αστυνομία.

Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Χανιων.