Επίσκεψη της συγγραφέως Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη στο 46ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου με αφορμή την ημέρα του παιδικού βιβλίου

Την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου θα επισκεφθεί το 46ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου η συγγραφέας Ευδοκία Σκορδαλά- Κακατσάκη.

Οι μαθητές του σχολείου έχουν ήδη γνωρίσει τη συγγραφέα από την παρουσίαση του βιβλίου της "Η Γιασεμιά και τ' αστεράκια" στο Ηράκλειο στις 2 Φλεβάρη 2017, στην οποία παρουσίασαν ένα όμορφο θεατρικό δρώμενο.

Έτσι λοιπόν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τη συγγραφέα και το έργο της στα πλαίσια του σχολικού περιβάλλοντος.

Οι μαθητές έχουν διαβάσει σχεδόν όλα τα βιβλία της Ευδοκίας Σκορδαλά-Κακατσάκη και θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ανά τάξη με τη συγγραφέα. Στο τέλος αυτής της δράσης οι μαθητές θα παρουσιάσουν τρία θεατρικά δρώμενα όπως τα εμπνεύστηκαν από το έργο της συγγραφέως.

Η εν λόγω εκδήλωση γίνεται με πρωτοβουλία του συλλόγου διδασκόντων και του διευθυντή του 46ου  Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου καθώς και με τη στήριξη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων.