Στην τελευταία του κατοικία οδηγούνται σήμερα οι τρεις νέοι άνθρωποι που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο των Χανίων

Βαρύ το πένθος σε τρεις οικογένειες αλλά και στη χανιώτικη κοινωνία που θρηνεί για τρια νέα παιδιά της που έφυγαν πρόωρα από τη ζωή.

Συγγενείς και φίλοι οδηγούν σήμερα σε κλίμα οδύνης, στην τελευταία τους κατοικία τους τρεις νέους ανθρώπους που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο των Χανίων σε δυο τροχαία δυστυχήματα με λίγες ώρες διαφορά.

Το στερνό αντίο στον 17χρονο νεαρό που έχασε τη ζωή του στο δυστύχημα με μηχανάκι στον παράδρομο της εθνικής οδού Χανίων - Κισσάμου θα πει σήμερα σε κλίμα οδύνης η οικογένεια και οι φίλοι του, στις 17.00 στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Περιβολίων.

Στην τελευταία του κατοικία θα οδηγηθεί σήμερα και ο 19χρονος που σκοτώθηκε στο ίδιο δυστύχημα. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Χρυσοβαλάντου στην Πελεκαπίνα και η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο του Αγίου Λουκά.

Το τρίτο παλικάρι, τον χαμό του οποίου θρηνούν τα Χανιά, αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Κατσιφαριανών στις 13.00 το μεσημέρι.