Την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον απέναντι σε δύο πολύ καλές ομάδες είχαν οι Κορασίδες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μετά τα παιχνίδια που έδωσαν για την α’ φάση του αντίστοιχου πρωταθλήματος.

Ο ΝΟΧ με αρκετά νεαρά κορίτσια στη σύνθεσή του ηττήθηκε 26-2 από τον ΝΟ Ρεθύμνου και 6-1 από τη Γλυφάδα.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:

Ο Ναυτικός Ομιλος Ρεθύμνου και η Γλυφάδα είναι οι ομάδες που συνεχίζουν στην δεύτερη και τελική φάση του πρωταθλήματος Κορασίδων, μετά τη διεξαγωγή των αγώνων, που φιλοξενήθηκαν την Παρασκευή και το Σάββατο στο Κολυμβητήριο Χανίων.

Ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων από την πλευρά του δεν κατάφερε να σημειώσει κάποια νίκη, χάνοντας με 26-2 από το Ν.Ο. Ρεθύμνου και με 6-1 από τη Γλυφάδα που τερμάτισε στη 2η θέση.

Το γεγονός ότι ο Τάσος Παραδάς, χρησιμοποίησε νεαρές σε ηλικία παίκτριες και οι οποίες είχαν έτσι την ευκαιρία να αποκομίσουν εμπειρίες, κρίνεται ως το σημαντικότερο γεγονός για τον τεχνικό του ΝΟΧ. «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια, που παρά το νεαρό της ηλικίας τους, κατάφεραν να σταθούν επάξια απέναντι σε δυο ομάδες που πρωταγωνιστούν σ’ αυτή την κατηγορία τα τελευταία χρόνια», τονίζει ο Τάσος Παραδάς, «παρά τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες προπονούνται κατάφεραν ν’ αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες μέσα από αυτούς τους αγώνες. Πιστεύω ότι με την επαναλειτουργία της 50άρας πισίνας θα βελτιωθούν οι συνθήκες προπόνησης, ελπίζοντας σε καλύτερα αποτελέσματα για όλα τα τμήματα του γυναικείου πόλο», είναι οι δηλώσεις του.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

• 1η αγωνιστική

Ν.Ο. Χανίων – Ν.Ο. Ρεθύμνου 2-26

Τα 8λεπτα: 0-7, 0-6, 1-6, 1-7

Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Μπουρμπάκη, Αρχοντάκη, Ζαχαράκη Κατερίνα, Γιακουμάκη, Μπιτσάκη 1, Σκουλά, Ζαχαράκη Ραφαέλα 1, Μπέντο, Γράσου, Περδικάκη, Αγγελίτση, Κουκουράκη, Ζούπα.

• 2η αγωνιστική

Ν.Ο. Ρεθύμνου – Γλυφάδα 16-4

• 3η αγωνιστική

Γλυφάδα – Ν.Ο. Χανίων 6-1

Τα 8λεπτα: 3-0, 0-1, 3-0, 0-0

Ν.Ο. Χανίων (Τάσος Παραδάς): Μπουρμπάκη, Αρχοντάκη, Ζαχαράκη Κατερίνα, Γιακουμάκη, Μπιτσάκη, Σκουλά, Ζαχαράκη Ραφαέλα, Μπέντο, Γράσου, Περδικάκη, Αγγελίτση, Κουκουράκη 1, Ζούπα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook