Η γυναίκα που είχε κάνει έκκληση για αίμα ζητά τη βοήθειά μας - Είναι δύσκολο να εργαστεί λόγω του εμφράγματος και του τριπλού by pass

Πρόκειται για την 39χρονη Χανιώτισσα για την οποία είχε γίνει έκκληση για αίμα λόγω του υπουργείου στο οποίο υπεβλήθη αλλά και η οποία πέρασε έναν γολγοθά λόγω της περιπέτειας υγείας τη όπως κατήγγειλε συγγενής της.  

Η κ. Στέλλα έχει ανάγκη από τη βοήθειά μας γιατί μετά το τριπλό by pass, είναι δύσκολο να εργαστεί, ενώ το ίδιο δύσκολο είναι και για τον 19χρονο γιο της ο οποίος έχει 67% αναπηρία. Η έκκληση βοήθειας γίνεται μέσω της ομάδας Βοήθα με να μπορώ.

Η ανάρτηση της ομάδας

"Η κ. Στέλλα ετών 39, χωρισμένη, Χανιώτισσα, μητέρα πέντε παιδιών εκ των οποίων τα τρία ανήλικα, κάνει έκκληση βοήθειας μέσω της ομάδας μας.

Η κ. Στέλλα πριν από ενάμιση μήνα υπέστη αιφνίδιο έμφραγμα του μυοκαρδίου με αποτέλεσμα η υγεία της να τεθεί σε σοβαρό κίνδυνο. Είναι η ίδια γυναίκα που λίγες μέρες πριν είχε γίνει έκκληση για αίμα. Στις 13 του μήνα μπαίνει στο χειρουργείο για τριπλό by pass και βηματοδότη σε δημόσιο νοσοκομείο της Αθήνας όπου κατά την διάρκεια του χειρουργείου παθαίνει 17 ανακοπές.

Στις 27 του μήνα επιστρέφει στα Χανιά και ανακαλύπτει ότι έχει απολυθεί από την δουλειά της στο δήμο την ίδια μέρα που έπαθε το έμφραγμα.

Αυτή την στιγμή έχει την άμεση βοήθεια μας από τρόφιμα, ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Η ίδια μας λέει : "Ζητάω την βοήθεια του κόσμου για δεύτερη φορά. Δεν ζητιανευω απλώς είναι αδύνατον να εργαστώ στη κατάσταση μου λόγο του εμφράγματος. Το μόνο που σκέφτομαι είναι τα παιδιά μου σας παρακαλώ ότι μπορείτε. Επίσης χρειάζομαι ένα ηλεκτρονικό πιεσόμετρο για να παίρνω την πίεση μου". Οι ηλικίες των παιδιών είναι Παύλος 9 χρόνων, Μάνθος 14 χρόνων, Ιωάννα 15 χρόνων, Σταύρος 19 χρόνων. Χρειαζόμαστε παπούτσια σε νούμερα 35 Παύλος, 37 Ιωάννα, 38 Στέλλα, 42 Μάνθος, Σταύρος 43. Σας ευχαριστούμε όλους εκ των προτέρων. Τηλέφωνα επικοινωνίας 2821506085 - 6938830630 με την ομάδα & τηλέφωνο επικοινωνίας με την μητέρα 6989604674