“Κατάθεση” ψυχής έκαναν οι παίκτες του ΑΟ Χανιά απέναντι στον Άρη, σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη και τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου.

Ο πολύπειρος προπονητής του ΑΟΧ εξέφρασε αμφιβολίες για το πέναλτι που δόθηκε σε βάρος της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό, από την άλλη δεν μπορώ να μην πω ότι οι παίκτες μου έδωσαν και την ψυχή τους γι’ αυτό το παιχνίδι. Νομίζω ότι στο α’ ημίχρονο δεν δημιουργήθηκε κάποια φάση από τον Αρη και είχαμε μία καλή αμυντική τακτική. Το μόνο μας μειονέκτημα βέβαια ήταν ότι δεν κρατούσαμε τη μπάλα. Πιστεύω ότι από τη στιγμή που δεχτήκαμε το πρώτο γκολ παίζοντας όμως με 10 παίκτες λόγω τραυματισμού του Φουρλάνου, αυτό έγινε από την καρδιά της άμυνας μας. Μετά ήρθε “καπάκι” και το δεύτερο γκολ για το οποίο έχω κάποιες αμφιβολίες όσον αφορά το πέναλτι, γιατί έτσι όπως σηκώνει ο αμυντικός το πόδι νομίζω ότι δεν είναι πέναλτι. Εν πάση περιπτώσει, δεν το βάλαμε κάτω, παλέψαμε με δυο κλασικές ευκαιρίες, με τον Αποστολόπουλο και ειδικά με τον Ρούνεϊ όπου αν έμπαινε το γκολ θα ξαναμπαίναμε στο παιχνίδι. Σίγουρα μέτρησε η ποιότητα του Αρη. Εμείς, συνεχίζουμε. Έχουμε τώρα το ρεπό και παίρνουμε τους τρεις βαθμούς με τον Πανθρακικό για να ξεκουραστούμε γιατί είμαστε συνέχεια στα καράβια και τους δρόμους. Θα πω όμως αφενός συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί πραγματικά πάλεψαν πάρα πολύ και αφετέρου στον κόσμο που παρότι ήρθε μακριά από το κανονικό μας γήπεδο, βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και τους ευχαριστούμε πολύ.

Εχω ξαναπεί, τα Χανιά δεν πρέπει να λένε να σωθούν τελευταία αγωνιστική. Νομίζω ότι αν φτιαχτεί η κατάσταση μπορούμε να στοχεύσουμε και πιο ψηλά. Σίγουρα και τα άλλα αποτελέσματα είναι καλά και μετράει στη φάση που είμαστε. Θεωρώ ότι καλύτερο για μας όμως είναι να κοιτάμε τη δική μας ομάδα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook