Καθαρή χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη κόντρα στον ΑΟ Χανιά ο Νίκος Κωστένογλου, που δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του και την εικόνα των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος καταρχήν για το ότι κερδίσαμε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι όπου και ο αντίπαλος ήθελε να το κερδίσει για διαφορετικούς λόγους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και στο πρώτο εικοσάλεπτο είχαμε ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ. Δεν το καταφέραμε. Στη συνέχεια, στο ημίχρονο προβήκαμε σε μια αλλαγή κάνοντας την ομάδα μας πιο επιθετική. Στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν ήμασταν τόσο καλοί, αλλά στο 63’ καταφέραμε να ανοίξουμε το σκορ και πολύ γρήγορα μετά είχαμε την περίπτωση του πέναλτι και διευρύναμε έτσι το σκορ. Είναι μια καθαρή νίκη, ο αντίπαλος δε μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Είχε μια τελευταία ευκαιρία όταν μείναμε με 10 γιατί είχε τραυματιστεί ο Χαριτωνίδης, αλλά ήταν και η μοναδική που μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή μας. Συνεχίζουμε με σοβαρότητα, ακόμη έχουμε πολύ δρόμο. Νομίζω ότι τα πράγματα όταν δουλεύονται με συνέπεια και είμαστε συγκεντρωμένοι πηγαίνουν καλά. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά και πραγματικά κάνουν μία συγκινητική προσπάθεια. Θα πρέπει όμως να είμαστε σιωπηλοί και με σκυμμένο κεφάλι να συνεχίζουμε μπροστά».

Για το πόσο δύσκολο είναι το “κυνήγι” των πρωτοπόρων: «Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα των παιδιών, Μιας και είχε μείνει η ομάδα αρκετά πίσω βαθμολογικά. αυτό το “πρέπει” σε κάθε παιχνίδι είναι που δυσκολεύει την κατάσταση, γι’ αυτό και πολλές φορές δεν ξεδιπλώνουν το ταλέντο και τις αρετές που έχουν εντός αγωνιστικού χώρου. Χρόνο με το χρόνο, η εικόνα θα είναι καλύτερη. Εάν κάνουμε μία παρένθεση στο ματς των Τρικάλων θα δούμε ότι στα υπόλοιπα παιχνίδια, είτε με επιτυχίες, είτε με καλή εικόνα  προσπαθούμε να βελτιώσουμε αυτή τη μέτρια εικόνα που είχε μέχρι τώρα η ομάδα. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα βέβαια και θέλει ιδιαίτερη αυτοσυγκέντρωση και κάθε παιχνίδι ιδιαίτερη σοβαρότητα. Γνωρίζουμε ότι κάθε απώλεια για εμάς κοστίζει πάρα πολύ, οι αντίπαλοί μας έχουν το πλεονέκτημα απώλειας ορισμένων βαθμών, αλλά από τη στιγμή που είμαστε σε αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να προσαρμοστούμε και να νικήσουμε αυτή την κατάσταση».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook