Μια εταιρία από το Τένεσι αναζητά να προσλάβει εργαζόμενο με υποχρέωση να ταξιδεύει σε εξωτικά μέρη και να μένει σε μερικά από τα πιο πολυτελή καταλύματα στον κόσμο με μηνιαίες αποδοχές ύψους... 13.000 δολαρίων!

Η εταιρία THIRDHOME, ένα κλαμπ ανταλλαγής διαμονής σε πολυτελή σπίτια και εξοχικές κατοικίες σε όλο τον κόσμο, έχει ξεκινήσει ήδη να δέχεται βιογραφικά για την αποκαλούμενη ως «την καλύτερη δουλειά στον πλανήτη», όπως τη χαρακτηρίζουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης. Ο υπερτυχερός, που θα προσληφθεί, θα επισκεφθεί 12 από τα σπίτια αυτά σε περίοδο 3 μηνών στα μέσα της ερχόμενης χρονιάς, με όλα τα έξοδά του καλυμμένα, και θα γράψει για την εμπειρία του στα social media.

Επιδίωξη της εταιρίας είναι με τον τρόπο αυτό να προσφέρει νέο και φρέσκο περιεχόμενο για προορισμούς όπου τα μέλη της διαθέτουν σπίτια, ωστόσο απόλυτη προτεραιότητα αποτελεί η εξυπηρέτηση των μελών και οι εκπληκτικές εμπειρίες διαμονής.Περιγράφοντας τη θέση, η εταιρία αναφέρει ότι είναι μια κατάσταση win-win όπου και η ίδια θα επιτύχει τους στόχους της και ο εργαζόμενος θα αποκτήσει εκπληκτικές εμπειρίες.Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν εμπειρία από blogs και συγγραφή κειμένων καθώς και διαβατήριο, άδεια οδήγησης και καθαρό ποινικό μητρώο. Ευπρόσδεκτη είναι η κατανόηση της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και η αγάπη για την εκλεπτυσμένη ζωή.

Η προσθεσμία υποβολής αιτήσεων κλείνει σήμερα, και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα βίντεο ενός λεπτού στο οποίο θα περιγράφετε τους λόγους για τους οποίους είστε εσείς ο καλύτερος υποψήφιος για τη θέση...