Με απόλυτη οργανωτική επιτυχία στέφθηκε η πρωτοβουλία καθαριότητας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου και στην Κίσαμο.

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Εθελοντικής Καμπάνιας “Let’s Do It” πραγματοποιήθηκαν δράσεις καθαριότητας σε 11 διαφορετικά σημεία στην Κίσαμο (παραλίες, δρόμους, γήπεδο κτλ), στις οποίες συμμετείχαν νέοι, ηλικιωμένοι, παιδιά, γονείς τοπικοί φορείς, καθηγητές, και ευρύτερα δημότες της Κισάμου και όχι μόνο. Η συμμετοχή, χωρίς αμφιβολία, ξεπέρασε τις προσδοκίες, ενώ και οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν προς αυτή την κατεύθυνση.

Από την πρώτη, κιόλας, στιγμή ο Δήμος Κισσάμου έδειξε ενδιαφέρον στην πρωτοβουλία καθαριότητας “Let’s Do It”, αποδεικνύοντας την ευαισθησία του στο θέμα της προστασία του περιβάλλοντος. Σκοπός, φυσικά,της συγκεκριμένης “καμπάνιας” (πραγματοποιείται στη χώρα μας για έκτη συνεχή χρονιά) ήταν και είναι, ο κάθε Δημότης να υιοθετήσει την αντίληψη ότι η καθαριότητα του περιβάλλοντος αποτελεί πρωταρχική ανάγκη μιας πολιτισμένης κοινωνίας.

Αξίζει τέλος να τονιστεί ότι σε κάθε σημείο καθαρισμού υπήρχε εκπρόσωπος και τεχνική υποστήριξη από τη Δημοτική Υπηρεσία Καθαριότητας, ενώ ο Δήμος Κισσάμου διένειμε σακούλες και γάντια στους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση καθαρισμού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook