Αθρόα προσέλευση όχι μόνο αστυνομικών αλλά και πολιτών από όλο το νησί προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια της ΠΕΝΑΑ να ενισχύσει οικονομικά τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Hλιαχτίδα”.

Για άλλη μία χρονιά η ετήσια χοροεσπερίδα που διοργάνωσε η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Περιφέρειας Κρήτης το Σάββατο 1 Απριλίου σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στη πόλη του Ηρακλείου με τον γνωστό λαϊκό καλλιτέχνη Νίκο Μακρόπουλο και το επιτελείο του στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. 

Αξιοσημείωτο γεγονός της βραδιάς για δεύτερη συνεχή χρονιά ήταν η αθρόα προσέλευση όχι μόνο αστυνομικών αλλά και πολιτών από όλο το νησί προκειμένου να στηρίξουν την προσπάθεια που κατέβαλε η Ένωση να ενισχύσει οικονομικά τον Παγκρήτιο Σύλλογο Γονέων και Φίλων Παιδιών με νεοπλασία “Hλιαχτίδα” διαθέτοντας τα έσοδα της βραδιάς, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η ανταπόκριση αυτή των πολιτών στο κάλεσμα της Ένωσης, αποδεικνύει περίτρανα ό,τι ακόμη και σήμερα, που όλοι αντιμετωπίζουμε δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης που περνάει τα τελευταία χρόνια η χώρα, υπάρχουν αισθήματα ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και φιλαλληλίας.

Αστυνομία και κοινωνία μέσα από μία όμορφη βραδιά διασκέδασης έστειλαν μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας για ένα ευοίωνο μέλλον, βοηθώντας αλλήλους, δίνοντας έτσι μία έστω προσωρινή αλλά ξεχωριστή νότα στην ζωή συνανθρώπων μας που μάχονται καθημερινά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook