Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο τερματοφύλακας της Κορωνίδας Στέλιος Φραγκιαδάκης για να κάνει επίσημη πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιάς του Ρένα.

Λίγο πριν τη σέντρα του σαββατιάτικου (01/04) αγώνα με τον Πανακρωτηριακό για τη 14η αγωνιστική του ομίλου τίτλου ο Ρεθυμνιώτης τερματοφύλακας “σκηνοθέτησε” το τελετουργικό με τους συμπαίκτες του, τον προπονητή και ανθρώπους της ομάδας.

Σχημάτισαν την πρόταση οι ποδοσφαιριστές με τις μπλούζες τους

Κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Κορωνίδας κάτω από τη φανέλα φορούσαν t-shirt που σχημάτιζαν τη φράση «ΘΕΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ;» τα οποία εμφάνισαν προς την κερκίδα όπου βρισκόταν η εκλεκτή της καρδιάς του έμπειρου γκολκίπερ, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και είπε το πολυπόθητο «Ναι» στην πρόταση που της έγινε!

Η πρόταση του Φραγκιαδάκη μας “γύρισε” αρκετά χρόνια πίσω και συγκεκριμένα στο 2007 όταν ο Ανδρέας Παπαδομανωλάκης αγωνιζόταν στον Αστέρα Ρεθύμνου και με τον ίδιο τρόπο είχε κάνει πρόταση στη γυναίκα του Κατερίνα πριν τον αγώνα-γιορτή για την άνοδο με αντίπαλο τον Ηρόδοτο, στο γήπεδο της Σοχώρας.

athlitiko.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook